Yale Electromagnetice, Electromagneti, Bolturi

yale electromagneticeComponenta a instalatiei de interfonie sau dispozitiv ce poate fi instalat in mod independent, yala electromagnetica se monteaza pe usi pentru a controla accesul in interiorul anumitor spatii sau incaperi.

Oferta variata de sisteme si echipamente de securitate pe care o punem la dispozitie clientilor nostri include si yale electromagnetice cu actionare mecanica si electrica, a caror functionare se face pe baza de curent, alternativ sau continuu, cu valori diferite ale tensiunii in functie de model. Pot fi instalate cu butuc de yala.

Materiale de calitate pentru rezistenta sporita

yala interfon

Yalele electromagnetice sunt fabricate din materiale rezistente la socuri mecanice, ce nu ruginesc si nu se uzeaza. Aceste aspecte garanteaza calitatea dispozitivelor si asigura utilizarea pe o perioada indelungata de timp.

Compatibilitate cu orice tip de usa

In functie de spatiul asupra caruia se doreste restrictionarea accesului, yala electromagnetica poate fi montata atat pe usile interioare, cat si pe porti din exterior, indiferent de tipul materialelor din care acestea sunt realizate (metal, PVC, aluminiu), sau tipul profilului caracteristic.

Functionare optima in orice conditii

Yalele electromagnetice se comporta excelent in conditii de temperaturi aproape de inghet, sau dimpotriva, cu valori extrem de ridicate, functionand eficient in situatii de ploi, ninsori sau alte fenomene meteo.

Daca sunteti in cautare de yale electromagnetice, bolturi automate, electromagneti de forta sau alte dispozitive pentru blocarea usilor si portilor, ne puteti contacta pentru a primi sfaturi avizate in acest sens.

Noi va putem furniza doar produsele solicitate (yale electromagnetice sau alte tipuri de incuietori), sau va putem asigura si servicii de montaj/instalare, la cerere sau pe baza de contract de service/mentenanta. Va putem pune la dispozitie materiale direct de pe stoc, sau la comanda in 24-48 ore, diverse elemente de inchidere de la producatori precum Electra, Yli, Yale, etc.

Yale Electromagnetice | Bolturi si Incuietori | Yala Interfon | Electromagneti Inchidere Usi | Yale incastrate sau aplicate