Sisteme pentru Controlul Accesului

controlul accesuluiControlul Accesului – Sistemele de control acces sunt dispozitivele care servesc la restrictionarea posibilitatii de patrundere in cadrul unei cladiri sau incaperi anume. Sunt utilizate cu precadere de catre companii sau anumite institutii, pentru limitarea accesului celor angajati sau evitarea patrunderii unor persoane straine in incinta acestora.

Asadar, instalarea sistemelor de acces poate fi considerata ca fiind si o masura de securitate, care asigura protectia persoanelor si a bunurilor materiale ce se regasesc in interiorul cladirii respective. Accesul poate fi realizat prin mai multe modalitati, cele mai des intalnite fiind cele pe baza unui cod pin, respectiv a unor tag-uri sau carduri de proximitate.

Sistemele de control acces pe care vi le oferim utilizeaza tehnologia RFID (identificare prin frecventa radio) de detectie, citire si identificare a datelor la distanta, fara atingere. Accesul este realizat cu ajutorul tag-urilor sau a cartelelor RFID, accesorii incluse in pachetul comercializat.

Dispozitivele de acces (controlul accesului) sunt confectionate din sticla securizata, material ce reda o nota de eleganta acestora. Carcasa poate fi realizata din plastic sau aluminiu. Sistemele au capacitatea de a functiona chiar si in cazul unor valori extreme de temperatura: -25, respectiv + 50 de grade Celsius.

Controlul accesului presupune instalarea mai multor echipamente cu rol de comanda (centrala sau panou de comanda), cu rol de deschidere sau asigurare a accesului (cheie, tag, card RFID, cartele optice, etc), cu rol de blocare (electromagneti usi, yale electromagnetice, bolturi, yale aplicate sau incastrate, etc) sau rol de tinere a unei evidente privind persoanele care au intrat/iesit, precum si orele de acces (sisteme de pontaj).

Pe langa comercializarea acestor tipuri de produse, asiguram si servicii de instalare si punere in functiune.

Electra, Yli, Commax, Betamex, Genway, sau alti producatori privind controlul accesului, direct sau prin furnizori, sunt partenerii nostri.

Puteti intra in legatura cu noi direct de pe pagina de contact.

Controlul Accesului | Sisteme de Pontaj | Acces Control Brasov