Interfoane Vile – Audio sau Video

interfoane vileColaborarea cu societatea Electra, unul din liderii incontestabili pe piata sistemelor de interfonie, respectiv videointerfonie, ne ofera sansa de a va pune la dispozitie ultimele tehnologii si produse din domeniu, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de siguranta sporita, confort maxim in utilizare, si nu in ultimul rand, eleganta desavarsita.

Comercializam interfoane si videointerfoane pentru vile marca Electra, oferind totodata servicii de instalare si punere in functiune, operatiuni pentru care detinem autorizatie.

Componenta sistemelor

Atat interfoanele, cat si videointerfoanele pentru vile dispun de aceleasi elemente componente, cu mici diferente in functie de model: panouri de exterior, posturi interioare cu taste mecanice sau tastatura de tip touch, surse de alimentare, acumulatori, yale electromagnetice si amortizoare pentru usa. Toate componentele enumerate pot fi achizitionate si separat.

Interfoane Vile – Materialele utilizate pentru fabricare

Pentru confectionarea interfoanelor si a videointerfoanelor pentru vile, mai exact a panourile interioare si de exterior, sunt utilizate mai multe tipuri de materiale: plastic, inox sau sticla (tehnologia Glass), viitorul beneficiar avand posibilitatea de a alege in functie de preferinte sau buget.

Avantajul tehnologiei Glass

Interfoanele si videointerfoanele pentru vile fabricate din sticla se remarca prin eleganta si un stil minimalist, raspunzand cu succes tuturor exigentelor in materie de aspect si design.

Va oferim solutii pornind de la diverse situatii cum ar fi: mai multe familii in curte, incuietori porti existente, acces cu cheie sau tag, manere fixe, yale aplicate sau incastrate, interfoane care suna pe telefon, deschidere usa sau poarta de la distanta, adaugare de post exterior sau interior, apelarea mai multor posturi la acelasi numar de apartament etc…

Oferim consultanta specializata si garantam gasirea solutiei potrivite si a raportului calitate/pret favorabil fiecarui beneficiar in parte. Accesati pagina de contact pentru a intra in legatura cu noi.

Interfoane Vile | Interfoane Video | Interfon Casa | Interfoane Vile Brasov