Interfoane Blocuri Apartamente

interfoane blocuriInstalarea sistemelor de interfonie sau videointerfonie in cadrul blocurilor de locuinte este primul pas pentru protectia impotriva hotilor, si implicit siguranta dumneavoastra si a bunurilor pe care le aveti in posesie.
Eficienta acestor tipuri de sisteme depinde in mare parte de calitatea dispozitivelor si modul de instalare. In acest sens, va oferim solutii eficiente cu privire la ambele aspecte mentionate, garantandu-va astfel un nivel ridicat de protectie si siguranta.

Interfoane blocuri marca Electra

interfon blocuri electraPe piata romaneasca de specialitate, liderul incontestabil este Electra, companie ce are in spate 2 decenii de experienta in fabricarea de interfoane si videointerfoane pentru blocuri si alte tipuri de imobile. Firma noastra este distribuitor oficial al produselor marca Electra, pe care le ofera tuturor celor interesati la un raport optim calitate-pret.

Gama variata de dispozitive interfoane blocuri

Va punem la dispozitie interfoane audio, analogice (cu taste mecanice) sau digitale (tastatura touch), si videointerfoane color digitale. Ultimele 2 modele beneficiaza de tehnologia Glass: posturile montate in incinta apartamentelor sunt confectionate din sticla, material ce confera acestora un plus de stil si eleganta.

Operatiuni autorizate de instalare

Dispunem de personal calificat si autorizatie pentru efectuarea lucrarilor de instalare, oferind in acest fel solutii complete pentru siguranta dumneavoastra.

Foarte importante in stabilirea configuratiei unui sistem de interfon pentru un bloc de apartamente sunt urmatoarele: numarul de accese (usi fata/spate), greutatea usilor, necesitatea amortizoarelor, numarul de panouri exterioare, numarul dispozitivelor de control al accesului, numarul de yale. Din aceasta cauza ne oferim disponibilitatea in a vizita locatiile de pe raza municipiului Brasov, in vederea purtarii unor discutii si gasirii solutiilor cele mai potrivite situatiei din teren.

Va rugam sa ne contactati cu incredere la numerele de telefon sau la adresa de e-mail de pe pagina de contact. Va asiguram ca vom cauta o solutie cu un raport calitate/pret cat mai avantajos pentru dumneavoastra.

Interfoane blocuri: Electra, Genway, Betamex, Commax, sau alti producatori…

Interfoane Blocuri | Interfon Apartament Bloc | Interfoane Brasov Audio-Video