Inlocuire Interfon in Brasov

Instalatiile de interfon au o durata medie de utilizare de 8-10 ani. Avand in vedere progresul tehnologic spectaculos in domeniul produselor electronice, dupa cei 10 ani este aproape imposibil sa asiguri service si piese de schimb.
De asemenea, evolutia tehnologiei atrage dupa sine si diversificarea si rafinarea nevoilor si cerintelor utilizatorilor.

Stiai ca poti avea mai mult confort si siguranta pentru caminul tau?

In loc de un interfon audio clasic, poti avea acum cel mai modern videointerfon. Noile tehnologii IP de videointerfoane aduc acel plus de siguranta, intimitate si confort fata de interfonul audio: IMAGINEA; care spune mai mult decat o mie de cuvinte.

De ce sa ai in casa ta recent renovata un interfon de acum 10 ani, invechit si depasit?

Design-ul actual al videointerfoanelor si interfoanelor, precum si functiunile suplimentare, satisfac chiar si cele mai exigente gusturi.

De ce sa ai la intrarea in scara blocului un interfon uzat de miile de utilizari ale tastaturii si cartelei de acces, de intemperii si la care abia mai deslusesti lista locatarilor ?

Noile panouri exterioare au suprafata din inox, aluminiu eloxat sau chiar sticla si  lista electronica a locatarilor, tastaturi TOUCH  iluminate pe timp de noapte si acces cu tag de proximitate.

De ce sa porti la legatura de chei o cartela optica, cand poti avea un tag sau un card de proximitate ?

Accesul cu tag de proximitate sau card este modern si mult mai facil.
Cu siguranta, unul din raspunsuri este costul reinlocuirii. Dar, daca privesti problema din perspectiva unei investitii in confort si siguranta caminului tau pentru 8-10 ani de acum incolo, pretul nu este deloc mare.

Suna acum si cere o oferta de pret pentru cel mai nou model de videointerfon de la ELECTRA, Dahua, Hikvision, Commax! click pentru date contact

Interfon IP | Interfon Brasov | Interfon audiovideo | Interfon sticla