TAG-uri si Cartele de Acces Electra

Daca iti montezi un sistem de interfon sau control acces, trebuie sa dispui de accesoriile care iti permit sa treci de acesta si sa patrunzi in spatiul sau incaperea cu pricina: tag-uri, carduri sau cartele de acces. Daca, din motive diverse, nu mai ai in posesie astfel de elemente, iti venim in ajutor oferindu-ti produse compatibile cu sistemele marca Electra sau chiar de la alti producatori.

 

Tag-uri RFIDtag-uri electra
Astfel de accesorii se potrivesc cu sistemele de control acces care utilizeaza tehnologia RFID (identificare prin frecventa radio). Sunt tag-uri de proximitate: permit citirea datelor de la o distanta mica. Fiecare dintre acestea are programat un cod unic, specific doar sistemului respectiv, pe baza caruia se realizeaza accesul.

 

cartele electra
Cartelele optice de acces sunt folosite pentru accesul in cadrul cladirilor sau locuintelor care au montate o instalatie de interfon sau videointerfon. La fel ca tag-urile RFID, si cartelele de acces contin un cod, asemanator cu cel de bare din comert. Combinatia unica de liniute fac ca accesoriile sa se potriveasca doar cu un singur sistem de interfonie, cu alte cuvinte, o cartela nu poate realiza accesul in 2 scari de blocuri diferite.

 

Tag-urile RFID sunt comercializate la bucata, comanda minima pentru ambele tipuri de accesorii fiind de 1 bucata, iar termenul de livrare este  de 1-24 ore.

 

CARTELELE CU COD DE BARE AU FOST RETRASE DIN FABRICATIE!

Pentru clonarea TAG-urilor trebuie sa va prezentati la sediul nostru cu un tag de acces valid la imobilul dumneavoastra.
Duplicarea acestora se face pe loc la sediul nostru.

Atentie, exista tag-uri ce nu pot fi clonate! E de preferat ca tag-urile clonate sa fie de fabricatie Electra.

Cartele Interfon Electra | TAG-uri de Acces | Cartele Interfon Brasov