Amortizoare Hidraulice pentru Usi si Porti

  amortizorAmortizoarele hidraulice pentru usi sunt echipamente auxiliare ce se regasesc in componenta unui sistem de interfonie, respectiv videointerfonie, insa care pot fi instalate pentru orice  usa de intrare. De obicei, montajul se realizeaza in interior, in partea superioara a acesteia.

De asemenea, exista si amortizoare de pardoseala, unde instalarea lor se realizeaza in podea. Acestea sunt utilizate in cazul usilor de sticla. Rolul amortizoarelor este de a incetini, si ulterior inchide usa cu pricina.

amortizoareVa punem la dispozitie amortizoare hidraulice cu brat standard, cu montarea in partea superioara a usilor de intrare. Dispunem de o gama variata de modele, pentru usi cu diferite valori in materie de greutate, cele mai mici fiind de 20-35 kg, iar cele maxime de 65-100 kg. Prin diversitatea modelelor de amortizoare hidraulice disponibile, urmarim sa satisfacem cat mai multe cerinte si nevoi venite din partea clientilor nostri.

De asemenea, pentru a va oferi solutii complete, la cerere, asiguram si montarea, respectiv punerea in functiune a acestor tipuri de accesorii. Suntem specializati in instalarea sistemelor de interfonie, precum si a echipamentelor auxiliare specifice.

amortizoare hidrauliceVa recomandam ca, la alegerea amortizoarelor pentru usi sa tineti cont de mai multi factori, cum ar fi: greutatea si dimensiunile usilor sau portilor, structura si materialele din care sunt confectionate,  mediul in care se afla (interior, exterior, temperaturi ridicate sau scazute, variatii de temperatura, umiditate, etc), directia de deschidere, existenta tocurilor, ramelor, sau a spatiilor necesare, precum si alte conditii sau situatii ce pot influenta functionarea normala a acestora.

Preturile amortizoarelor le primiti pe e-mail sau telefonic in functie de greutatea usilor sau alte functionalitati impuse. Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!

La sistemele instalate folosim amortizoare Kale, S.A.B., Yli, sau de la alti producatori. Asiguram garantia produselor.

Amortizoare Hidraulice | Amortizor Usa | Amortizoare Brasov